Aankoop

Bij de aankoop van een kostbare zaak is het verstandig u te laten adviseren. Bij een woning (op de wal) is dat het geval, maar veel meer nog als u een woonboot wilt kopen.

Vele haken en ogen kunnen van invloed zijn op het veilig kopen van een woonboot. De technische staat is van belang, maar vaak is het voortgezette gebruik van de ligplaats nog van veel meer waarde.

Wie kan u bijvoorbeeld de juiste informatie geven over standpijphoogtes, vlakdiktes, afmeersystemen, vergunningen, ontheffingen, huurcontracten, of (om maar eens iets zorgwekkends te noemen): uitsterfbeleid van ligplaatsen?
De specialisten van deze site lopen al vele jaren mee en herkennen voor u veelal de addertjes onder het gras. Of u tijdens het gehele traject begeleid wilt worden, of tijdens een deel daarvan, zij kunnen u van de juiste hulp voorzien.

Tijdens een eerste bezichtiging van het object waarin u geïnteresseerd bent kan de woonbotenmakelaar inschatten of (en op welke wijze) een daadwerkelijke aankoop verstandig is. Tijdens een persoonlijk gesprek na afloop van het bezoek aan de betreffende woonboot kan hij of zij u van belangrijke zaken op de hoogte brengen. Vervolgens kunt u ervoor kiezen het aankooptraject uit handen te geven aan de woonbotenmakelaar, of zelf verder te gaan. Of op basis van de ontvangen informatie af te zien van aankoop.

Bovendien kennen woonbotenmakelaars de markt van gespecialiseerde hypotheekadviseurs en verzekeraars, waarmee ze u in contact kunnen brengen.

Contact InformatieTelefoon 030 - 261 53 57


E-mail info@woonbotenmakelaar.nl