Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod dammerweg 946 s
DEZE WOONARK IS VERKOCHT

Woonark op prachtige locatie in de Vecht in Weesp

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen

Deze woonark wordt aangeboden samen met Koster Di Giacomo in Weesp.

Op een prachtige locatie gelegen woonark van circa 121 m2, verdeeld over twee woonlagen en een fraai aangelegde tuin van ruim 185 m2. Deze woonark is in 1994 gebouwd door Spruyt Arkenbouw uit Heerenveen. Vanaf de walzijde heeft men een idyllisch uitzicht over een uitgestrekt polderlandschap. De waterzijde biedt een blijvend vrij en fraai uitzicht over de pittoreske, geheel uitgebaggerde rivier de Vecht, met aan de overzijde een ongerept vogeleiland.
Vanaf de Vecht zijn onder meer de kristalheldere Spiegelplas, de Loosdrechtse en Ankeveense plassen, maar ook de Amsterdamse grachten in korte tijd te bereiken. Trefwoorden: WATER en het ABSOLUTE VRIJHEIDSGEVOEL! In de directe omgeving bevindt zich onder meer het gezellige en historische centrum van Weesp, met winkels, cafés en restaurants en het NS-station (Amsterdam CS op slechts 17 minuten en Schiphol op 22 minuten) en uitvalswegen richting onder meer Amsterdam, AMC, Schiphol, Utrecht en Hilversum.

INDELING:

Eerste woonlaag: entree, hal met garderoberuimte, fraaie living voorzien van half open keuken met diverse apparatuur (vierpits inductie kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koel-vriescombinatie en vaatwasmachine), overloop met trap naar de slaapvertrekken, toilet met fonteintje en een grote badkamer met tweepersoons ligbad met douche, aparte douche met douchescherm, vaste wastafel met daaronder een Miele wasmachine en Miele wasdroger, beide gebaseerd op het SoftCare System.

Tweede woonlaag: gang met entree naar een technische-/bergruimte met tweede toilet en opnieuw een koel-vriescombinatie. De gang leidt naar drie in grootte variërende slaapkamers.

AFWERKINGSNIVEAU EN INSTALLATIES:

Deze woonark is in maart 1994 nieuw opgeleverd. De woonark heeft onder meer een betonnen bak met een opbouw van hout en is geheel voorzien van dubbele beglazing in houten en deels kunststof kozijnen. De gevelbekleding is van “onderhoudsvrij” red cedar hout. Voorjaar 2015 is de buitenzijde geheel geschilderd. Het dak is voorzien van bitumen. De verwarming is door middel van centrale verwarming met een HR combiketel. De ark is voorzien van een rioolpomp en is aangesloten op het nieuw aangelegde rioolsysteem.

BUITENRUIMTE:

Deze woonark is voorzien van een fraai aangelegde tuin van ruim 185 m2. De tuin heeft gevarieerde beplanting, grindpaden en een fraaie klimophaag voor veel privacy en diverse sfeervolle zithoekjes. Een brede loopbrug leidt naar de voordeur en twee steigers naar de omloop van de ark. Met een elektrische pomp wordt water uit de Vecht middels een sproei-installatie verdeeld over de diverse bloemperken, waardoor een aanzienlijke kostenbesparing wordt bereikt.

LIGPLAATS:

Het betreft hier een ligplaats voor onbepaalde tijd. De grond is eigendom van Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Het liggeld bedraagt sinds 1 april 2016 per kwartaal in totaal € 431,88, inclusief BTW. Het omvat vergoedingen voor de woonark, tuin, schuur, loopbrug, steigers en omloop en voor een kajuitbootje (7,45 m2) dat nu naast de ark is afgemeerd. Omgerekend naar een maand is € 143,97 inclusief BTW verschuldigd.

Bij de ark behoort een ligplaats voor een eigen boot. Er mag bovendien een drijvend terras komen van maximaal 7,2 m2.

PARKEREN

Vlak bij de woonark bevindt zich een parkeerplaats voor bewoners. Bezoekers kunnen parkeren aan de overkant van de Dammerweg, aan het Googpad.

KORTOM:

Wonen aan (op) het WATER met een absoluut VRIJHEIDSGEVOEL. Dat is mogelijk aan de Dammerweg 946 s! Alle faciliteiten, zoals onder meer het gezellige en historische centrum met horecagelegenheden, winkels en het NS-station van Weesp, de Spiegelplas en het centrum van Nederhorst den Berg bevinden zich in de directe nabijheid.
Nieuwsgierig? Bel voor een bezichtiging en wij laten dit object graag aan u zien!

Fotogalerij
VraagprijsVerkocht
Adresgegevens
Straat / nummer:Dammerweg 946 S
Postcode:1383HV
Plaats:Weesp
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Verkocht
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonark eigendom, vaste ligplaats van het waterschap
Bouw
Casco:Beton
Bouwjaar:1994


Maten
Woonoppervlakte:121 m²
Lengte:13 m
Breedte:4,5 m
Aantal kamers:5
Aantal woonlagen:2

Energie
Tapwater:Verwarmd via combiketel
Verwarming:Centrale verwarming
C.V. ketel:Combiketel

Buitenruimte
Ligging:Landelijke buitenruimte 
Oppervlakte:185 m²
Inrichting:Grote tuin

Parkeergelegenheid
Parkeren:Gratis nabij woonark

Meer informatie