Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod spoorlaan 32
DEZE WOONARK IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Woonark op een rustige locatie in Vinkeveen

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen

Op een rustige locatie in Vinkeveen ligt deze ruime woonark. De ligplaats is de eerste in een rijtje ligplaatsen voor woonarken. Deze ark is op leeftijd, maar in prima bewoonbare staat.

Vinkeveen maakt deel uit van de gemeente De Ronde Venen, ligt tussen Utrecht en Amsterdam en is onder recreanten met name bekend om de Vinkeveense Plassen. Hier wordt veelal gedoken, maar ook veel gevaren en gezeild. Het water is wellicht één van de schoonste wateren in Nederland.
Vanaf de woonark is er een open vaarverbinding naar De Vinkeveense Plassen. De woonark is aan de achterzijde voorzien van een aanlegsteiger.

De entree van de woonark bereikt u via een pad door de tuin. De indeling van de woonruimte is van links naar rechts als volgt.

Woonkamer met open keuken
Gang
Badkamer
Slaap/zitkamer 1
Slaapkamer 2
Berging/wasruimte

Slaap/zitkamer 1 is te delen in twee kamers, waardoor een totaal van drie slaapkamers kan ontstaan.
De woonruimte is circa 70 m2. Onder de vloer is in de droge betonbak bergruimte aanwezig. De woonark heeft een betonnen casco en hoeft dus niet voor periodiek onderhoud naar een werf.

Oorspronkelijk is de ark in de jaren ’50/’60 gebouwd door VOBI (het naastgelegen bedrijf) en daarna met zorg bewoond en onderhouden.

De ligplaats en het oeverperceel van circa 189 m2 worden verhuurd door VOBI, de oever is in gebruik als tuin/terras. Op de oever zijn diverse opstallen aanwezig, met diverse gebruiksdoelen. De technische staat ervan varieert.
De huur bedraagt € 2.100,- per jaar. Bij verkoop zal met de verhuurder VOBI overleg plaatsvinden over de verhuurtermijn. De verkoopprijs kan daarop afgestemd worden.

De woonark kan kadastraal ingeschreven worden. Vanwege de ligplaatssituatie is het verkrijgen van een hypotheek onzeker. Voor vragen over de actuele mogelijkheden kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

De woonark is aangesloten op elektriciteit, water en aardgas. Afvalwater wordt afgevoerd door een rioolpomp, naar de gemeentelijke riolering. De woonruimte wordt comfortabel verwarmd door centrale verwarming met een Remeha Avanta combiketel.

Een gunstige bijkomstigheid: bij de aankoop (eigendomsoverdracht) van de woonark is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie en/of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Bij woonboten is de bepaling van het aantal m2 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Fotogalerij
VraagprijsVerkocht
Adresgegevens
Straat / nummer:Spoorlaan 32
Postcode:3645ek
Plaats:Vinkeveen
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Verkocht
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonark eigendom, gehuurde ligplaats met tijdelijke huurovereenkomst
Bouw
Casco:Beton
Bouwjaar:0


Maten
Woonoppervlakte:70 m²
Lengte:19 m
Breedte:4 m
Aantal kamers:4
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Verwarmd via combiketel
Verwarming:Centrale verwarming
C.V. ketel:Remeha Avanta

Buitenruimte
Ligging:Beschut naast de woonark 
Oppervlakte:189 m²
Inrichting:Tuin met opstallen

Parkeergelegenheid
Parkeren:Beperkt, gratis in de omringende straten

Meer informatie