Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod reviuskade 112
DEZE WOONBOOT IS VERKOCHT

Sfeervolle woonboot op aantrekkelijke locatie in Utrecht

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen Dicht bij het centrum van Utrecht ligt deze woonboot, op een steenworp afstand van het centraal station. Het bouwen van een moderne opbouw op het casco van een traditioneel schip resulteerde in een sfeervolle woonruimte met voldoende comfort.

Indeling:
Vanaf de straat gezien stap je via de entree de woonkamer (rechts) met open keuken (links) in. De woonkamer heeft een voorziening voor een houtkachel. Verderop rechts (4 treden omhoog) in het torentje met koperen dak is een werkplek gemaakt die 360 graden uitzicht biedt over het water en van waaruit de Domtoren zichtbaar is. Onder het torentje bevindt zich een ruimte met twee vaste kinderbedden.
Helemaal links in de woonboot is de slaapkamer, met aangrenzend een afgesloten badkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en de combiketel. Ook aan deze kant is nog een aparte opbergruimte.
De vele ramen zorgen voor mooi licht en geven je het gevoel direct in verbinding te staan met het water.

De woonboot heeft een vaste ligplaats van de gemeente Utrecht, opgenomen in de Havenatlas. De Reviuskade bevindt zich in een prettige buurt, met een park letterlijk om de hoek en met parkeerruimte voor de deur.
Bij de woonboot is de oever in gebruik als tuin. Daar mag een schuur/berging gebouwd worden van 6 m2. Er is een in 2012 gebouwd houten terras van 4 bij 8 meter.

Het Centraal Station en de winkels voor de dagelijks boodschappen zijn op loopafstand. Ook het gezellige centrum van Utrecht is zeer goed bereikbaar. En… er zijn mogelijkheden met een bootje door de stad te varen, of verder weg te gaan. Een bootje wordt meegeleverd.

Het stalen casco verkeert in goede conditie. De meest recente werfbeurt vond plaats in april 2011 op de Museumwerf in Vreeswijk. Bij verkoop kunnen afspraken vastgelegd worden over oplevering in verzekerde staat, zodat u veilig koopt.

De woonboot heeft een aansluiting op aardgas, elektriciteit en drinkwater. Afvalwater wordt afgevoerd met een Jung rioolpomp naar riolering in de oever. Er is centrale verwarming met een combiketel van het merk Bosch, welke in 2008 nieuw geplaatst is.


Bij de koop (eigendomsoverdracht) van een woonboot is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

De woonboot heeft een inschrijving in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypothecaire lening. Een hypotheekaanvraag is mogelijk bij de Rabobank. Voor actuele mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Fotogalerij
VraagprijsVerkocht
Adresgegevens
Straat / nummer:Reviuskade 112
Postcode:3521TE
Plaats:Utrecht
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Verkocht
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonboot eigendom, vaste ligplaats gehuurd van de gemeente
Bouw
Casco:Staal/IJzer
Bouwjaar:0


Maten
Woonoppervlakte:66 m²
Lengte:22 m
Breedte:4,20 m
Aantal kamers:3
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Via combiketel
Verwarming:CV
C.V. ketel:Bosch 2008

Buitenruimte
Ligging:Op oever voor woonboot 
Oppervlakte:80 m²
Inrichting:Tuin en terras

Parkeergelegenheid
Parkeren:In de straat

Meer informatie