Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod waalhaven 1 k
Luxe varend woonschip in Nijmegen

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen

Gemak dient de mens, ook als u (varend) op het water wilt wonen. Dit luxe woonschip met een vaste ligplaats in Nijmegen is te koop.

Het robuuste woonschip Theodorus heeft vele voorzieningen die het verblijf aan boord veraangenamen. Of u nu in de haven blijft, of er varend op uit trekt, u kunt genieten van de comfortabele woonmogelijkheden. De Theodorus heeft een vaste ligplaats in de Waalhaven in Nijmegen, waar permanent gewoond mag worden.

De Waalhaven en de omgeving daarvan worden nu en in de toekomst verfraaid, met ook aandacht voor goede ligplaatsen specifiek voor varende (woon)schepen.

Men betreedt het woonschip via de achterzijde, waar in de kuip voldoende ruimte is voor een prettig verblijf buiten. In de schaduw of beschut tegen regen, of in de zon na het wegnemen van het afdak.
Vanuit de kuip komt men in het ruime stuurhuis, waar een eettafel en stoelen kunnen staan. Daar bevindt zich ook de open keuken.
Vanzelfsprekend kan men daar het schip besturen, waarbij diverse technische middelen ter bschikking staan.

Via een trap bereikt men een gang, met aan stuurboordzijde een toilet en aan bakboord een slaapkamer (momenteel werkkamer). Daarna volgt een woonkamer met een deel met bank en fauteuils en een hoger deel met hoge tafel (vanwaar men goed zicht heeft naar buiten).
Via een volgende gang kan men de grote slaapkamer bereiken en daarna een badkamer met onder meer een douche en toilet. Uiteindelijk is er nog een derde slaapruimte met smalle kooien (slaapplaatsen).

Het stalen schip (oorspronkelijk een vrachtschip, een luxe motor) is professioneel door een scheepswerf omgebouwd tot comfortabel woonschip. Onder meer is het schip voorzien van aluminium ramen en een airco-installatie in diverse ruimtes. Ook de keuken is van vele gemakken voorzien. Het geheel is professioneel ingetimmerd.

Dit woonschip biedt de mogelijkheid voor bewoning met meerdere personen, of om vaartochten te maken met groepen.

Het schip is prima in orde, tijdens het ombouwen zijn diverse technische snufjes aangebracht. Zo is het mogelijk met een druk op de knop de mast en stuurhuisbeugel te laten zakken. En is een aluminium loopbrug aanwezig, die u eenvoudig kunt bedienen om gemakkelijk van en aan boord te kunnen komen. De diverse technische voorzieningen zijn tip top in orde.

Op aanvraag is een overzicht van de specificaties van het woonschip beschikbaar.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Fotogalerij
Vraagprijs€ 369.000 k.k.
Adresgegevens
Straat / nummer:Waalhaven 1 k
Postcode:6541ag
Plaats:Nijmegen
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Te Koop
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonschip eigendom (kadastraal ingeschreven), ligplaats gehuurd
Bouw
Casco:Staal/IJzer
Bouwjaar:1925


Maten
Woonoppervlakte:100 m²
Lengte:27 m
Breedte:5.10 m
Aantal kamers:5
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Tanks
Verwarming:CV
C.V. ketel:

Buitenruimte
Ligging:In Waalhaven tussen schepen 
Oppervlakte:40 m²
Inrichting:Bovenop schip en achterschip

Parkeergelegenheid
Parkeren:In directe nabijheid van het woonschip

Meer informatie