Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod jaagpad 51
DIT WOONSCHIP IS VERKOCHT

Fraai woonschip op prachtige locatie in Haarlem

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen

In Haarlem ligt het woonschip De Hoop, op een prachtige ligplaats in het Spaarne, met een ruime tuin en opstallen.

Het woonschip is prima bewoonbaar en heeft een indeling als volgt, vanaf de ingang aan de achterzijde.

Keuken/eetkamer circa 3,75 x 3 meter
Woonkamer circa 6,25 x 4,40 meter
Gang circa 6,00 x 0,70 meter
Badkamer circa 1,75 x 2,55 meter
Slaapkamer 1 circa 4,00 x 3,00 meter
Slaapkamer 2 circa 2,08 x 4,20 meter
Berging in de punt van het schip

Van slaapkamer 1 (de grote slaapkamer) kunnen eventueel twee slaapkamers gemaakt worden, zodat er in totaal drie slaapkamers zijn.

Op de oever bevindt zich een tuin met afmetingen circa 25 x 12 meter. Daarin zijn twee opstallen gesitueerd.

De grootste opstal meet circa 4,35 x 4,20 meter. Via een eerste deur is een werkkamer bereikbaar. Via een andere deur is een verblijfsruimte met een sauna en een douche/toilet te bereiken. Deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.

De andere opstal is in gebruik als schuur en meet circa 2,80 x 3,60 meter.

Wilt u genieten van zon of schaduw? Dat is mogelijk in de grote tuin, die voorzien is van meerdere terrassen en veel groen.

De locatie bevindt zich langs een rustig wandelpad. En belangrijk: in fantastisch vaarwater, het Spaarne. Met bij het woonschip de mogelijkheid een recreatievaartuig af te meren.

Het woonschip is een motortjalk die in goede staat verkeert. Het schip is goed bewoonbaar en kan ook gebruikt worden om zo mee weg te varen. Het schip heeft een geringe doorvaarthoogte van minder dan 3 meter en een diepgang van slechts 80 cm.
Een Kromhout Gardner (100 PK) zorgt in combinatie met een Brevo keerkoppeling voor de voortstuwing. Er is een 12 Volts boordnet en een 230 Volt systeem met walaansluiting. Er is ook een losse acculader aanwezig. Daarnaast is er een 8 KW Hatz generator voor onderweg.
Het schip herbergt 2 watertanks met een totale inhoud van circa 1.600 liter en een dieseltank van circa 450 liter. Er is centrale verwarming met een combiketel op aardgas en in de woonkamer is een fijne houtkachel aanwezig.
Het woonschip wordt momenteel gereed gemaakt om te voldoen aan CVO-eisen.

Het schip is in zeer goede staat van onderhoud. De luikenkap is recent compleet vervangen en het schip is onlangs nog volledig geschilderd. In 2012 is De Hoop naar de werf geweest, er is een vlakrapport beschikbaar.

Hoewel het op dit moment een niet getuigd schip betreft, leent De Hoop zich voor het weer zeilend maken. De zwaarden, inclusief de lieren, en het stuurwerk zijn in goede staat. De mastkoker is aanwezig en de noodzakelijke lieren staan aan boord.

Het woonschip heeft een vaste ligplaats van de gemeente Haarlem, opgenomen in het bestemmingsplan. Per jaar wordt een bedrag van circa € 1.600,— betaald.

Het schip is ingeschreven in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypothecaire lening. Voor actuele mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.

En vindt u de locatie aantrekkelijk maar heeft u liever een luxe woonark? Dat kan, het vervangen van het schip is mogelijk, op deze ligplaats mag een ruime woonark met twee woonlagen liggen. Met afmetingen lengte x breedte 18,50 x 7 meter. Hoogte boven water 3,80 meter (nokhoogte bij schuin dak 4 meter).

Dicht bij de ligplaats is er de mogelijkheid gratis te parkeren.


Een gunstige bijkomstigheid: bij de koop (eigendomsoverdracht) van een woonboot bent u geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak voor een bezichtiging, kunt u met de verkopende makelaar contact opnemen.


Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Fotogalerij
VraagprijsVerkocht
Adresgegevens
Straat / nummer:Jaagpad 51
Postcode:2034JN
Plaats:Haarlem
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Verkocht
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonschip eigendom, gehuurde vaste ligplaats met oeverperceel van de gemeente Haarlem
Bouw
Casco:Staal/IJzer
Bouwjaar:1915


Maten
Woonoppervlakte:80 m²
Lengte:23,55 m
Breedte:4,60 m
Aantal kamers:4
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Leidingwater
Verwarming:Centrale verwarming en houtkachel
C.V. ketel:Combiketel (aardgas)

Buitenruimte
Ligging:Buitenruimte op de oever 
Oppervlakte:300 m²
Inrichting:Oevergrond, tuin met terrassen

Parkeergelegenheid
Parkeren:Gratis dichtbij

Meer informatie