Woonbotenmakelaar
Zoeken

Provincie:
Plaats:

Prijsklasse:

Ligplaats:

Casco:
Aanbod paardenwater 21
Woonark op fantastische locatie aan breed water

Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen
Niek van der Sluis
EMCI gecertificeerd makelaar/taxateur woonarken en woonschepen

Op een prachtige locatie in Gorinchem, aan breed water van het Merwedekanaal, ligt deze woonark. Bij de woonark zijn opstallen aanwezig, in een grote tuin met ruim uitzicht over het water. Ook vanuit de woonark is er een fraai uitzicht over het steeds weer boeiende water. Golvend bij storm, als een spiegel bij windstilte, met watervogels en schepen die voorbij komen, u komt tot rust en hoeft zich nooit te vervelen.

De woonark heeft een indeling als volgt. Vanaf de rechterzijde is er een woonkamer met open keuken. In de woonkamer is deels de constructie van het schuine dak in het zicht.
Vanuit de woonkamer bereikt u de gang, met achtereenvolgens slaapkamer 1, een technische ruimte en een badkamer. Via de badkamer is slaapkamer 2 bereikbaar.

De afmetingen van de vertrekken zijn bij benadering als volgt:
Woonkamer circa 8,90 x 4,80 meter
Slaapkamer 1 circa 1,75 x 3,50 meter Technische ruimte circa 1,30 x 2,40 meter
Badkamer circa 2,75 x 3,50 meter
Slaapkamer 2 circa 4,10 x 4,80

De badkamer is voorzien van een toilet, bad, douche en dubbele wastafel.

De woonark wordt verwarmd met comfortabele centrale verwarming (luchtverwarming) met een Brink CV-ketel. Bovendien is in de woonkamer een gezellige haard aanwezig.
Water wordt verwarmd door een Vaillant geiser. De ark is aangesloten op aardgas, elektriciteit en water. Afvalwater wordt naar de riolering afgevoerd door een Homa rioolpomp.

Op de oever is een tuin in gebruik met een oppervlakte van circa 277 m2, met de bestemming Recreatie, gehuurd van de gemeente. Op deze oevergrond zijn diverse opstallen aanwezig, onder meer een tuinhuis met geschakelde berging met een gezamenlijke oppervlakte van circa 74 m2. Grenzend aan het tuinhuis is er een garage met ruimte voor twee auto’s, met een oppervlakte van circa 34 m2.

In de tuin kunt u genieten van het buiten zijn. Op de punt van de oever is er een overdekt deel van de tuin, zodat u ook bij druilerig weer buiten kunt verblijven.

Bij de ark is een ligplaats voor een recreatievaartuig aanwezig, waar een boot overdekt afgemeerd kan worden. De locatie bevindt zich in een waterrijk gebied, waar de gekanaliseerde Linge en het Merwedekanaal ontmoeten.

Het geheel van woonark en bijbehorende zaken verkeert in oudere nog goed bewoonbare staat.

Gorinchem is een stad (oude vestingstad) met circa 36.000 inwoners, met allerlei mogelijkheden met betrekking tot winkels, scholen en andere voorzieningen. Er is een NS-station en op goede afstand zijn er autowegen aansluitend op snelwegen A27 en A15.

Overigens is de betreffende oever in het bestemmingsplan aangegeven als “specifieke vorm van recreatie - watersport”, waarbij aangegeven is: een botenwerf, uitsluitend ter plaatse van 'specifieke vorm van recreatie - watersport’.

Kortom, een woonark met tuin, opstallen en veel mogelijkheden op een geweldige locatie.

Een gunstige bijkomstigheid: bij de koop (eigendomsoverdracht) van de woonark is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Heeft u interesse in deze woonark, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

Fotogalerij
Vraagprijs€ 395.000 k.k.
Adresgegevens
Straat / nummer:Paardenwater 21
Postcode:4201KM
Plaats:Gorinchem
Ligplaats:met ligplaats

Algemene informatie
Status:Te Koop
Aanvaarding:In overleg
Eigendomssituatie:Woonark eigendom, vaste ligplaats van de overheid
Bouw
Casco:Beton
Bouwjaar:1989


Maten
Woonoppervlakte:93 m²
Lengte:20 m
Breedte:5 m
Aantal kamers:3
Aantal woonlagen:1

Energie
Tapwater:Verwarmd via Vaillant geiser
Verwarming:Centrale luchtverwarming
C.V. ketel:Brink

Buitenruimte
Ligging:Aan breed water 
Oppervlakte:277 m²
Inrichting:Tuin aan het water, met terras en opstallen

Parkeergelegenheid
Parkeren:Parkeerruimte voor en in garages

Meer informatie